Cirkels

Mystieke Cirkel, Handfasting ceremonie trouwen liefde verbintenis

Prachtige Vrouwen Cirkels

Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen vanaf 30 jaar die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei, heling en het verkennen van spirituele praktijken. Ik help hen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het vinden van verbinding met anderen. Ik begeleid ook liefdeskoppels door middel van handfastingsrituelen. 💕

Mijn missie is om de negatieve energie rondom het woord ‘heks’ te verzachten en vrouwen in hun kracht te laten staan door bewust te zijn van de energieën om hen heen. Ik geloof dat elke vrouw haar eigen pad kan bewandelen en haar innerlijke heks de ruimte kan geven om te worden wie ze werkelijk is..

Coven Phoenix

Deze groep begeleid ik al weer enige jaren. Deze groep bestaat uit twee covens, namelijk de Coven Hazelaar en de Coven Horus, die beide vielen onder de Cirkel van de Godin.

De energie tussen ons is puur en we hebben een mooie verbinding met elkaar. We staan open voor nieuwe ideeën en leerprocessen en verlangen allemaal naar de hereniging met onze Godinnen en met elkaar als coven.

Nieuwe Covennaam
Het was  begrijpelijk dat we een nieuwe covennaam nodig hadden en was ook zeker een uitdaging. Uiteindelijk zijn we op de naar Phoenix uit gekomen. Zij die is herrezen uit de as.

 

Zou  jij nu ook een keer aanwezig willen zijn bij een jaarfeest viering? Laat het mij dan weten. We organiseren regelmatig buiten activiteiten waarbij je wordt uitgenodigd om het samen met ons te vieren. Geheel vrijblijvend.