Lifecoach

Mystieke Cirkel, Handfasting ceremonie trouwen liefde verbintenis

Welkom bij Mystieke Cirkel,
jouw lifecoach voor Spirituele Groei

Ben je op zoek naar meer zingeving, balans en geluk in je leven? Wil je ontdekken wat jouw ware potentieel is en hoe je dit kunt benutten? Wil je leren hoe je kunt afstemmen op je intuïtie en de boodschappen van het universum?

Dan ben je bij Mystieke Cirkel aan het juiste adres. Ik bied je een persoonlijk life coaching traject aan waarin ik gebruik maak van orakel- en tarotkaarten als hulpmiddel om inzicht, begeleiding en bevestiging te geven. Daarnaast leg ik jouw proces ook vast in een persoonlijke fotoshoot die jouw transformatie laat zien.

Mijn coaching en training is gebaseerd op het respect voor de natuur en het mystieke om ons heen. Ik daag je uit om in beweging te komen en te leren van je eigen ervaringen. Ik gebruik daarvoor een diversiteit aan werkvormen, die ik heb opgedaan in mijn rol als Priesteres en Poortwachtster van de spirituele werelden. Zo laat ik je bijvoorbeeld tekenen, schrijven en improviseren met rollen die passen bij jouw thema’s. Ik speel in op wat er in het moment gebeurt.

Als coach heb ik me verdiept in verschillende spirituele stromingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Mijn stijl van coaching is mede gevormd door mijn kennis van de elementen, de maanmagie, de vortex tarot, orakelkaarten en meer. Daarnaast ben ik fotograaf en leg ik jouw unieke zelf vast in beelden om jouw proces te ondersteunen.

De kern van mijn benadering van persoonlijke ontwikkeling is:
magie, authenticiteit en plezier.

Een life coaching traject bestaat uit:
  • Een intakegesprek waarin we jouw hulpvraag, doelen en verwachtingen bespreken
  • Een aantal coachingsessies waarin we samen werken aan jouw spirituele groei
  • Een fotoshoot waarin we jouw persoonlijkheid, kracht en schoonheid vastleggen
  • Een evaluatiegesprek waarin we jouw resultaten en vervolgstappen bespreken
Een life coaching traject levert jou het volgende op:
  • Meer zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfliefde
  • Meer helderheid, focus en richting in je leven
  • Meer innerlijke rust, harmonie en vreugde
  • Meer verbinding met jezelf, anderen en het universum
Ben je klaar voor deze bijzondere reis? 
Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en te begeleiden.

Ik bied een maandtraject aan voor 4 weken of een vrijblijvend gesprek van een uur aan. Jouw bijdrage aan dit traject is €450 euro voor de online sessies en  € 555 euro voor de persoonlijke sessies. Voor een vrijblijvend gesprek van een uur vraag ik een vergoeding van €85 euro. 

Weet je nog niet zo goed wat je zou willen, dan kan je een vrijblijvend kennisgesprek aanvragen van 20 minuten via whatsapp beeldbellen. Hiervoor kan je mij een bericht sturen via de link die je naar mijn contact gegevens stuurt. Prijzen zijn inclusief btw maar exclusief rijkosten. Hiervoor reken ik €0,23 ct per km vanaf 10 km te Zoetermeer.

Voordat de sessies van start gaan, ontvang je van mij een factuur waarmee je het bedrag aan mij kan overmaken. De startdatum is altijd in overleg met jou.

Persoonlijke sessie

Online sessie

Tijdens onze intake en eerste sessie werken we samen naar een helder doel dat voor jou duidelijk, concreet, urgent en inspirerend is. Dit doel zal jou de motivatie geven die nodig is om de veranderingen te omarmen. We zullen ook samen een coachvraag formuleren, waarin we de kern van jouw uitdaging of probleem zullen benoemen.

bewustwording

In de sessies die volgen, zullen we ons richten op bewustwording. Samen zullen we duiken in jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen die van invloed zijn op jouw spirituele groei. Ik zal verschillende methoden gebruiken, zoals tarotkaarten, om jou begeleiding, inzicht en bevestiging te bieden. We zullen samen ontdekken welke blokkades of weerstanden jou tegenhouden om jouw doel te bereiken.

actiestappen

In elke sessie zullen we gezamenlijk actiestappen bepalen die je kunt ondernemen om dichter bij jouw doel te komen. Ik zal je ook opdrachten of oefeningen meegeven om thuis te doen, zoals mediteren, journalen, herhalen van affirmaties, en meer. In de daaropvolgende sessie zullen we bespreken hoe dit is gegaan en wat je hebt geleerd of ervaren.

transformatie

Wanneer jij het gevoel hebt dat je jouw doel hebt bereikt of wanneer je denkt dat je verder kunt met de handvatten die je hebt gekregen, kunnen we het traject afsluiten. We zullen samen evalueren wat er is bereikt, welke veranderingen hebben plaatsgevonden en waar eventueel nog aandacht nodig is. We zullen ook de successen en jouw persoonlijke groei vieren, en dit zullen we vastleggen in een persoonlijke fotoshoot om de transformatie die je hebt doorgemaakt te laten zien.

Tijdens onze intake en eerste sessie zullen we samen toewerken naar een duidelijk doel dat voor jou helder, concreet, urgent en aantrekkelijk is. Dit doel zal jou motiveren om de benodigde veranderingen te omarmen. Samen zullen we ook een coachvraag formuleren waarin we de kern van jouw uitdaging of probleem benoemen.

bewustwording

In de daaropvolgende sessies zullen we ons richten op bewustwording. Ik zal jou helpen inzicht te krijgen in jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen die van invloed zijn op jouw spirituele groei. We zullen verschillende methoden gebruiken, zoals tarotkaarten, om jou begeleiding, inzicht en bevestiging te bieden. Samen zullen we ontdekken welke blokkades of weerstanden jou tegenhouden om jouw doel te bereiken.

actiestappen

In elke sessie zullen we gezamenlijk actiestappen bepalen die je kunt ondernemen om dichter bij jouw doel te komen. Ik zal je ook opdrachten of oefeningen meegeven om thuis te doen, zoals mediteren, journalen, herhalen van affirmaties, en meer. In de daaropvolgende sessie zullen we bespreken hoe dit is gegaan en wat je hebt geleerd of ervaren.

Transformatie

Wanneer jij het gevoel hebt dat je jouw doel hebt bereikt of dat je verder kunt met de handvatten die je hebt gekregen, kunnen we het traject afsluiten. We zullen samen evalueren wat er is bereikt, welke veranderingen hebben plaatsgevonden en waar eventueel nog aandacht nodig is.