HOME

Mystieke Cirkel

Mystieke Cirkel, Handfasting ceremonie trouwen liefde verbintenis

Welkom op mijn website, welkom in de wereld van Mystieke Cirkel. Een wereld waarin spiritualiteit, respect voor de natuur en voor het mystieke om ons heen voorop staat. Als Poortwachtster van de verschillende spirituele werelden, neem ik je mee op reis en ontdekken we samen de verborgen mysteries van het universum. Laat je betoveren door de magie van ons bestaan en voel je vrij om deel te nemen aan deze Cirkel. Of je nu nieuw bent op het pad van mystiek en spiritualiteit of een doorgewinterde heks, bij mij ben je altijd welkom. Dus sluit je aan bij Mystieke Cirkel en ontdek de kracht van samenzijn.

Some days I'm extra Witchy

Een leuke uitspraak vind ik dat en dat klopt ook wel. Ook ik heb een “normale baan” en ben op sommige dagen net dat beetje extra hekserig en andere dagen gewoon Gadesha. Het is een balans die ik probeer te vinden en te behouden tussen mijn dagelijkse leven en mijn spirituele reis. 

Wil je meer over mij weten en mijn persoonlijke reis ontdekken, kijk dan gerust op de “contact” pagina of lees mee in de Blog. 

Ik deel graag mijn verhaal met jou en nodig je uit om samen deze reis te maken.

E-book Handfasting: De Ultieme Gids

Als moderne heks en ceremoniemeester van Mystieke Cirkel heb ik het voorrecht gehad om betrokken te zijn bij talloze handfastingsrituelen. Deze eeuwenoude traditie heeft mijn hart geraakt en me geïnspireerd om anderen te helpen bij het vieren van hun liefde en verbintenis op een diepere en betekenisvolle manier.

Bestel vandaag nog jouw exemplaar

Dit e-book is ontworpen om jullie als aankomend bruidspaar te begeleiden in het begrijpen en omarmen van handfasting ceremonies. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van alternatieve vormen van trouwceremonies of als je al een sterke connectie hebt met de hekserij en spirituele praktijken, dit boek biedt inzichten, ideeën en praktische tips om jouw handfasting ceremonie tot leven te brengen.

Ceremonies

Iedereen heeft zijn vaste rituelen. Dit gebeurt al vanaf het moment dat we opstaan totdat we de dag afsluiten.

Ook in een speciale fase van je leven kan je de behoefte hebben om daar wat meer bij stil te staan. Zo zijn er geboorte-, volwassenheid-, verlovings-, huwelijks-, en afscheidsrituelen die een belangrijke fase in je leven kan zijn. 

Ik kijk samen met jou en eventueel je partner of kind naar waar jij stil bij wil staan en verweef dat met symbolen en elementen waaraan je een dierbare herinnering overhoudt. 

Workshops

Binnen mijn cirkels kan je meedoen aan verschillende workshops.

Zo verzorg ik bijvoorbeeld een basis kennismaking met spiritualiteit, een reis door de elementen, Maanmagie, een heilige ruimte creëren met een vortex en meer.

Mijn cirkels zijn klein en daardoor is er ook volop ruimte om bij jou als persoon even stil te staan.

Voor de actieve workshops kan je een kijkje nemen in de agenda en voor meer informatie kan je klikken in het menu bij Cirkels.

Vrouwencirkel

Het jaar bestaat uit 8 belangrijke thema’s . Rondom deze dagen komen wij als vrouwen bij elkaar en werken samen aan de energie rondom dat thema. 

Ondanks dat ik de samenkomsten laat vallen rondom de Keltische jaarfeesten, staan we ook stil bij de andere culturen. We smelten alles samen en hoe meer diverse vrouwen ik mag verwelkomen hoe dieper onze kennis over culturen en samenleving wordt. 

Laten wij vrouwen elkaar steunen en er voor elkaar zijn. Ons netwerk kan alleen maar groeien als je durft te zijn wie je bent. 

Nieuw in Mystieke Webshop