Handfasting Certificaat Creme

 2,50

Handfasting Certificaat: Een uniek en betekenisvol cadeau voor jouw bruiloft

Deze certificaten zijn ontworpen om jullie liefdevolle verbintenis te vieren tijdens een betoverende handfastingsceremonie.

Over dit certificaat:

🌿 Betekenisvol: doordrenkt met de energie van liefde, verbondenheid en spirituele eenheid.
🌙 Printbaar : Print ze uit op hoogwaardig papier en vul ze met de hand in.
🕯️ Symboliek: De ontwerpen bevatten mystieke symbolen.

Bestel en download dit handfasting certificaat.

Beschrijving

Handfasting Certificaat: 

Een uniek en betekenisvol cadeau

 

Ben je op zoek naar een origineel en bijzonder aandenken aan jouw eigen handfasting ceremonie? Dan is dit handfasting certificaat iets voor jou!

Een handfasting ceremonie is een oude Keltische traditie (bruiloft) waarbij de handen van het bruidspaar worden samengebonden met koorden of linten om hun eenheid en verbintenis te symboliseren. Het is een prachtige manier om jouw liefde en toewijding te vieren.

Dit handfasting certificaat is een uniek en persoonlijk geschenk voor het bruidspaar, dat ze kunnen bewaren als een blijvende herinnering aan hun speciale dag. Het is  versierd met mooie illustraties helemaal vanuit de Mystieke Cirkel Sfeer en als download te bestellen en zelf op een mooi vel papier of als foto af te drukken.

Het certificaat kan eventueel worden gepersonaliseerd met de namen, de datum en de locatie van de ceremonie. De opmaak en de kleuren kunnen worden aangepast van de koorden of linten die zijn gebruikt. Hiervoor kan je contact opnemen met Mystieke Cirkel om jouw speciale certificaat te laten personaliseren. Mystieke Cirkel zal dan speciaal voor jullie een eigen ontwerp aanleveren wat je kan downloaden. De kosten voor een gespecialiseerd Certificaat zijn € 7,50.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.