Algemeen,  Cirkel van de Godin,  Covenkracht

Samen in de cirkel, een covenverbinding met Ostara

Lees over de viering van Ostara door heksen uit verschillende covens die samenkomen in de Cirkel van de Godin. Ervaar de prachtige energie en verbinding tussen de heksen, en ontdek hoe zij vernieuwing en verbinding zoeken in hun zoektocht naar groei en spiritualiteit.

 

Afgelopen weekend heb ik samen met vier andere heksen Ostara gevierd bij mij thuis. Onze groep bestaat uit twee covens, namelijk de Coven Hazelaar en de Coven Horus, die beide vallen onder de Cirkel van de Godin. Het was een prachtige ervaring om met deze groep samen te zijn. De energie tussen ons was geweldig en we hebben een mooie klik met elkaar. We staan open voor nieuwe ideeën en leerprocessen en verlangen allemaal naar een nieuwe hereniging met onze Godin en met elkaar als coven. 

Nieuwe Covennaam

Het is begrijpelijk dat we een nieuwe covennaam nodig hebben en dat zal zeker een uitdaging worden.

Maar we zijn vastberaden om samen een nieuwe weg in te slaan en het hekszijn in ons weer nieuwe kracht en bezieling te geven.

 

Na het mediteren vierden we samen de lente en genoten we van onze meegenomen lunch. Aan de hand van Ostara kaarten stelden we elkaar vragen die betrekking hadden op het nieuwe begin, de sluimerende lente en de groei van onze plannen voor het komende jaar. We sloten af met een wensverbranding en liepen samen met het keteltje in onze handen naar het park, waar we de as onder drie prachtige bomen hebben gegeven aan de wind. We hopen dat onze wensen worden verspreid en dat de wind ze meeneemt naar waar ze nodig zijn.

 

Het was een zonnige dag, hoewel de wind wel erg koud was. 

Ik ben dankbaar voor deze groep prachtige vrouwen die op mijn pad zijn gekomen. Ik ben dankbaar dat ik de Covens Hazelaar en Horus mag samenvoegen tot een nieuwe energie. Samen slaan we een nieuwe weg in en geven we het hekszijn in ons weer nieuwe kracht en bezieling.

 

“Een nieuwe weg inslaan kan soms uitdagend zijn, maar het kan ook leiden tot prachtige ervaringen en groei. Wat zijn jouw ervaringen met het inslaan van een nieuwe weg in jouw leven? Deel het met ons in de reacties hieronder!”