Contact

Mystieke Cirkel, Handfasting ceremonie trouwen liefde verbintenis

Wie is Gadesha?

Dat kan per e-mail naar gadesha@mystiekecirkel.nl

of bellen naar 06-81280829

 

 Ik ben een moderne heks en ceremoniemeester, en ik voel me vereerd om de poortwachter te zijn tussen twee werelden. Mijn expertise ligt in het begeleiden van handfastingsrituelen, waarbij ik toekomstige bruidsparen help om hun liefde en verbintenis op een diepgaande en betekenisvolle manier te vieren.

💫 Sinds 2002 ben ik actief in de mystieke en spirituele wereld. Mijn fascinatie voor spiritualiteit bracht me op een pad van zelfontdekking, maar het was pas toen ik in aanraking kwam met hekserij dat alles op zijn plek viel. Ik doorliep de drie graden in de coven Horus in Utrecht en werd uiteindelijk ingewijd als Hogepriesteres.

De Kracht van de Natuur

Mijn filosofie is geworteld in de kracht van de natuur en de energie om ons heen. Ik geloof in de kunst van het manifesteren en het ontvangen van datgene wat we energetisch uitstralen. Ondanks teleurstellingen blijf ik geloven in de oprechtheid en goedheid van mensen, en ik laat me niet weerhouden mijn eigen pad te volgen en te staan voor waar ik in geloof.

Via mijn website bied ik verschillende diensten aan. Zo verzorg ik handfastings, waarbij ik stellen begeleid in het creëren van betekenisvolle ceremonies die hun liefde en verbondenheid vieren. Daarnaast geef ik workshops en leid ik vrouwengroepen, waarbij ik vrouwen ondersteun in hun zoektocht naar de diepere lagen in zichzelf. Ik deel ook mijn kennis en ervaringen door het schrijven van blogs over spiritualiteit. Bovendien heb ik een e-boek geschreven dat zich richt op handfastings.
 

Wil je gewoon een leuke reactie achterlaten? Ben je enthousiast, wil je meer weten, heb je leuke ideeën of wil je onze krachten bundelen?  Ook als je vragen hebt over Mystieke Cirkel of mijn diensten sta ik klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ik zal mijn best doen om je zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Prachtige Vrouwen Cirkels en Handfastingen

Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen vanaf 30 jaar die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei, heling en het verkennen van spirituele praktijken. Ik help hen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het vinden van verbinding met anderen. Ik begeleid ook liefdeskoppels door middel van handfastingsrituelen. 💕

Mijn missie is om de negatieve energie rondom het woord ‘heks’ te verzachten en vrouwen in hun kracht te laten staan door bewust te zijn van de energieën om hen heen. Ik geloof dat elke vrouw haar eigen pad kan bewandelen en haar innerlijke heks de ruimte kan geven om te worden wie ze werkelijk is..

Neem gerust contact met mij op

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij Mystieke Cirkel, waar we samen de diepten van mystiek en spiritualiteit kunnen verkennen en jouw persoonlijke groei en heling kunnen bevorderen.

Wil je meer weten over mij of mijn diensten? Neem dan gerust contact met me op of volg me op social media. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 

Wil je op de hoogte blijven van mijn Mystieke Nieuws? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Schrijf je vandaag nog in voor mijn nieuwsbrief

Mystieke Cirkel stuurt geen spam! Lees mijn privacy beleid voor meer informatie. Met het inschrijven op mijn nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat jouw e-mailadres bij mij wordt opgeslagen. Je kan je altijd weer uitschrijven.